I make this cauliflower all week and my husband asks for more! TOP 5 cauliflower recipes ASMR

I make this cauliflower all week and my husband asks for more! 🔥 TOP 5 cauliflower recipes ASMR
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RECIPE 01 00:00
1 cauliflower.
Olive oil.
Butter 15g / 0.52oz.
Salt. Black pepper.
Fry on both sides until golden brown.
Salt. Black pepper.
Mushrooms 500g / 17.63oz.
Butter 15g / 0.52oz.
Fry over medium heat.
1 onion.
Salt. Black pepper.
Fry until done.
Mozzarella Cheese 200g / 7.05oz.
Greek yogurt/sour cream 100g/3.52oz.
Mix well and fry for a couple more minutes.
Mozzarella cheese.
Cook in the oven for 15 minutes at 180°C (350°F).

RECIPE 02 03:23
1 cauliflower.
Salt.
Bring to a boil and cook for 5 minutes.
Green onions.
Butter 2 teaspoons.
Fry over medium heat.
2 sweet peppers.
Fry over medium heat.
2 garlic.
3 eggs.
Salt. Black pepper.
Italian herbs.
Mix well.
Cauliflower is ready!
Add the egg mixture and stir immediately.

RECIPE 03 05:22
1 cauliflower.
Fill with water.
Bring to a boil and cook for 5 minutes.
Marinara sauce 2 teaspoons.
Red paprika 1 teaspoon.
Olive oil 2 tablespoons.
Salt.
Drain the water.
Greek Yogurt 250g / 8.81oz.
Juice of 1/2 lemon.
1 garlic.
Honey 1 tablespoon.
Cook in the oven for 40 minutes at 170°C (340°F).
1 red onion.
Olive oil.
Fry over medium heat.
1 hot paprika.
Pine nuts 3 tablespoons.
Fry until done.
Parsley.
Top with Greek yogurt, then cauliflower.
Drizzle with tahini dressing (2 parts tahini, 1 part soy sauce, 3 parts water).

RECIPE 04-05 09:06
1 Blumenkohl.
2 rote Zwiebeln.
4 Knoblauch.
Thymian.
1 Teelöffel salzen.
Schwarzer Pfeffer.
Olivenöl.
Im Ofen 30 Minuten bei 180 °C (350 °F) garen.
3 Kartoffeln.
1 Teelöffel salzen.
Kochen Sie die Kartoffeln, bis sie weich sind.
1 Teelöffel salzen.
Zum Kochen bringen und 6 Minuten kochen lassen.
Feta-Käse 200 g / 7,05 oz.
18 Kirschtomaten.
Oliven 80g / 2,82oz.
1 Teelöffel salzen.
Schwarzer Pfeffer.
Italienische Kräuter.
Olivenöl.
Gut mischen.
Blumenkohl ist fertig!
Im Ofen 20–25 Minuten bei 200 °C (400 °F) garen, bis der Feta anfängt zu bräunen und die Tomaten aufplatzen.
Achten Sie darauf, die Thymianzweige zu reinigen.
Gemüsebrühe 500 ml / 2,5 Tassen.
Petersilie.
Sobald der Feta fertig ist, nehmen Sie ihn vorsichtig aus dem Ofen und beginnen Sie sofort damit, den Feta und die Tomaten mit einer Gabel zu zerdrücken, um eine cremige Sauce zu erhalten.
2 Knoblauch.
Gekochten Blumenkohl hinzufügen.
Alles gründlich vermischen.
Mozzarella-Käse 200 g / 7,05 oz.
Im Ofen 15 Minuten bei 180 °C (350 °F) garen.
Petersilie.
Mmm… sehr lecker 😋.

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